Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ahbap, depremin 3. günü Kızılay’dan çadır alındığı iddiasını doğruladı

Ahbap, depremin 3. günü Kızılay’dan çadır alındığı iddiasını doğruladı


Onbinlerce depremzede çadır beklediği sırada Kızılay, elindeki çadırları Ahbap Derneği’ne satmış!

Ahbap Derneği, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin üçüncü gününde Kızılay’dan çadır alındığına dair iddiaları doğruladı. Ahbap’tan yapılan açıklamada, “Arkadaşlarımız, Kızılay’ın iştirakinde olan Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş ile görüşme gerçekleştirdiler. Ellerinde 2050 adet olduğunu öğrendiğimiz çadırların sözleşmesini hemen yaptık ve ertesi sabah 2050 tane çadırı deprem bölgesine gönderdik.” denildi.

Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3’üncü gününde Kızılay’ın kendilerine 46 milyon TL’lik çadır satışı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Ahbap’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, iki büyük depremin ardından Kızılay’dan çadır alındığı iddiası net bir ifadeyle doğrulandı. Kızılay’ın iştirakinde olan Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş’den 2050 adet çadır alındığı ve ertesi gün deprem bölgesine gönderildiği belirtildi.

6 Şubat 2023 günü ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli ve toplam on ili etkileyen deprem nedeniyle depremden zarar gören vatandaşlarımızın çadır ihtiyacını karşılayabilmek için tüm ülke seferber olmuş, Derneğimiz de tüm ülke çapında çadır üreten firmalar ile temasa geçmiştir.

— Ahbap (@ahbap) February 26, 2023

Ahbap’ın Twitter hesabından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version