Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yusuf Kerim’in imzalı forması, babasına teslim edildi: Yanındayız Yusuf Kerim!

Yusuf Kerim’in imzalı forması, babasına teslim edildi: Yanındayız Yusuf Kerim!


Kemik kanseri olan 6 yaşındaki Yusuf Kerim’in taraftarı olduğu Galatasaray’ın forması, babası Süleyman Sayın’a teslim edildi. CHP Milletvekili ve insan hakları savunucusu Sezgin Tanrıkulu, “Yusuf çok yaşa. Bir an önce de annene kavuş. Biz her zaman senin yanındayız, annenin yanındayız. Zulüm gören herkesin yanındayız.” dedi.

İstanbul KHK’lılar Platformu, Sezgin Tanrıkulu ile birlikte hastaneye giderek Yusuf Kerim’in formasını aileye hediye etti. Platformun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Yusuf Kerim, Galatasaray hayranlarından! Biz de @istanbul_KHK olarak Yusuf’u mutlu etmek istedik! Yolculuğuna, Kayseri’den başlayan ve Galatasaray futbolcularının Yusuf Kerim imzalı Galatasaray formasını @MSTanrikulu ile birlikte hastanede tedavi gören Yusuf’a teslim ettik.” ifadeleri kullanıldı.

Yusufçuğumuzla fiziken görüşemedik ama kalbimizle yanında olmaya çalıştık. @kayserisucukk Özgür abisinin imzalattırdığı formayı değerli Vekilimiz @MSTanrikulu ve @istanbul_KHK olarak ulaştırdık.
Paylaşarak Yusuf’un sesini duyuralım,diyelim ki: #YusufAnnesineKavuşsun@Turkiye_KHK https://t.co/UgTFJ7jU2r

— Emrah Uzun🎶🎙🎬 (@UzunEmrah45) January 8, 2023

Yusuf Kerim’in annesi Gülten Sayın, güncel yargılamalar sonrası aldığı 6 yıl 3 aylık cezanın onanmasının ardından 16 Aralık’ta tutuklanmıştı. Annesinin tutuklanması üzerine baba Süleyman Sayın, işini bırakıp hastanede yatan çocuğunun bakımını üstlendi. Kamuoyunda Yusuf Kerim’in annesine kavuşması için kampanyalar yapıldı ancak anne şu ana kadar tahliye edilmedi. Sadece Yusuf’u görmesi için 1 gece izin verildi.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version