Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Yusuf annesine kavuşsun’ LeMan, 6 yaşındaki kanser hastası Yusuf Kerim’i kapağına taşıdı

‘Yusuf annesine kavuşsun’ LeMan, 6 yaşındaki kanser hastası Yusuf Kerim’i kapağına taşıdı


Altı yaşındaki Yusuf Kerim Sayın, tehlikeli bir kanser türü olan Ewing Sarkom hastalığına yakalandı. Doktorlar iyileşme şansının yüzde 20 olduğunu söyledi. Anne Gülten Sayın, üyelik iddiasıyla altı yıl üç ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezanın Yargıtay’da onanması üzerine cezaevine girdi.

Anne cezaevine girdikten sonra baba Süleyman Sayın işinden ayrılmak zorunda kaldı. Şu anda Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören oğlunun yanında. Oğlunun son günlerini annesiyle birlikte geçirebilmesi için cezanın ertelenmesini istiyor.

Baba Sayın oğlunun geceleri annesini sayıkladığını söyledi: “Varsa bir cezamız çekelim ama bir çocuğun ne gibi bir suçu olabilir? En azından tedavi bitene kadar annesinin yanında olsun. Yusuf Kerim ‘Kendimi kötü hissediyorum’ diyor. ‘Niye’ diye sorunca ‘Annemi istiyorum’ diyor. Bakarım evladımdır bakmaktan gücenmiyorum ama gece annesini sayıklıyor ne diyeceğimi bilmiyorum!”

‘YUSUF ANNESİNE KAVUŞSUN’

Yusuf Kerim’in annesinin infazının ertelenmesi isteyen LeMan dergisi, yaşanan dramı, ‘‘Yusuf annesine kavuşsun’’ sözleriyle kapağına taşıdı:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version