Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yavaş, Kılıçdaroğlu’nu işaret etti: ‘Temennimiz bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif etmeniz’

Yavaş'tan adaylık açıklaması: 'Altılı Masa ne derse ona uyacağız'


Artı Gerçek – Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair tartışmalar devam ederken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na destek geldi.

Yavaş, park temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını desteklediğini, , “Bu yıl içerisinde inşallah buranın açılışını hep birlikte yaparız. Temennimiz bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif etmeniz” ifadelerini kullanarak açıkladı. Yavaş’ın sözleri ayakta alkışlandı.

AKŞENER, ‘İMAMOĞLU VE YAVAŞ’IN ADAYLIĞINA ‘HAYIR’ DEMEYİZ’ DEMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu’nun adaylığına ilişkin 6’lı masada herhangi bir konunun gündeme gelmediğini vurgulamış, Akşener, “Aleni bir biçimde bunu ben Altılı Masa’nın mensuplarına da söylemiştim, eğer bu masada bu iki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse biz ‘hayır’ demeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden başladığı seçim çalışmalarında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediğe başkanı Mansur Yavaşın görsellerinin kullanılması da dikkat çekmişti. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version