Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

‘Up’ filminin devamı 10 Şubat’ta yayımlanıyor: Carl’ın Ellie’den sonra ilk buluşması

‘Up’ filminin devamı 10 Şubat'ta yayımlanıyor: Carl'ın Ellie’den sonra ilk buluşması


2009 yılında yayımlandığında büyük ses getiren ve senesinin en iyi animasyon Oscar’ını kazanan ABD yapımı Up (Yukarı Bak) filminin devamı “Dug Days: Carl’s Date” 10 Şubat’ta sevenleriyle buluşacak.

Rastlantı eseri yolları kesişen iki çocuğun yıllarca sürecek tatlı ve dokunaklı hikayesinin anlatıldığı Up’ta, maceracı doğan ve hayattaki her şeye dair çocuksu saf meraklar barındıran Ellie’nin tek hayali dünyayı gezebilmekti. Carl ise dinginliğiyle örttüğü maceraperestliği ve kocaman kalbiyle Ellie’nin tek isteğini gerçekleştirebilmeyi dilemekteydi. İki küçük çocuk büyüdü, evlendi ve yaşlandı… Ölüm Ellie’nin kapısını çaldı. Carl ise huysuzluk dolu yasa döneminden sonra sevdiğinden kalan tek şeyi, bu çocuksu hayali gerçekleştirmeye koyuldu.

Her yaştan izleyicinin gönlünde taht kurmuş Up, yola Ellie’siz devam ediyor. Disney+, Up’ın devamı olarak hazırladığı yeni kısa filmi ‘Dug Days: Carl’s Date’te, Carl’ın Ellie’den sonra ilk kez bir buluşmaya hazırlanışını anlatıyor:

“Carl gönülsüzce bir bayan arkadaşıyla randevuya çıkmayı kabul ediyor ama kuşkusuz günümüzde flört etmenin nasıl çalıştığına dair hiçbir fikri yok. Her zaman yardımsever bir arkadaş olan Dug, Carl’ın randevu öncesi gerginliğini yatıştırmak ve bazı ipuçları vermek için devreye giriyor.”

Dug Days: Carl’s Date, 10 Şubat’ta ilk olarak Avustralya, Yeni Zelanda, ABD, Birleşik Krallık, İrlanda ve Kanada’da yayımlanacak. (KÜLTÜR SANAT)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version