Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ünlü şarkıcının ağır kalp hastası olan eşi, Tokat Cezaevi’nde hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcının ağır kalp hastası olan eşi, Tokat Cezaevi’nde hayatını kaybetti


Ünlü şarkıcı Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karlı tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ağır kalp hastası olan eşi için ev hapsi verilmesi için başvuruda bulunduklarını belirten Elif Karlı, ‘‘Bacağı dahil 18 stendi vardı. Onun yanı sıra böbrek yetmezliği ve şekeri vardı.’’ dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan habere göre, Karlı’nın 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, 7 aydır tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Elif Karlı ile konuştuklarını söyleyen sunucular, “Sesi çok yorgun ve bitkindi. Sabaha karşı ölüm haberini almış” dedi.

“EŞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ TELEFONDA ÖĞRENDİM”

Ölüm haberi sonrası konuşan Elif Karlı, “Eşim 2 gün önce ağır bir grip geçirdi. Zatürreden şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü ve aramayınca korktum. Sabaha karşı 04.00 gibi cezaevinden telefon aldım. Telefonda beni alıştırarak Cengiz’in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini söylediler. En son geçen salı konuştum. 6 Ocak’ta da doğum günü vardı o zaman da görüşmüştüm. En son sesini duyduğumda çok iyiydi” ifadelerini kullandı.

“HASTALIKLARINDAN DOLAYI EV HAPSİNİ İSTEMİŞTİK”

Eşinin rahatsızlıklarından dolayı ev hapsini talep ettiklerini ve sonucu beklerken acı haberi aldıklarını söyleyen Elif Karlı, “Eşim ağır kalp hastasıydı.2009 yılında çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi ve bacağı dahil 18 stendi vardı. Onun yanı sıra böbrek yetmezliği ve şekeri vardı. Bu sebeple de 6 Şubat’taki davasına kadar ev hapsini istemiştik. Fakat sonucu beklerken haber geldi” şeklinde konuştu.

Elif Karlı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“7 aydır Tokat T tipi cezaevinde tutuklu yargılanan ve sağlık problemlerinden dolayı defalarca avukatımız aracılığı ile tutuksuz yargılanmasını talep ettiğim ancak ret cevapları aldığım, eşim Cengiz Karlı dün gece sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle vefat etmiştir.”

#cengizkarli pic.twitter.com/Lov33MfaJy

— elifkarlı (@elifkarl) January 18, 2023

SARALLAR OPERASYONU’NDA TUTUKLANMIŞTI

7 aydır Tokat Cezaevi’nde olan Cengiz Karlı Sarallar Operasyonu kapsamında hapse girdi. Cengiz Karlı,“birden fazla kişi ile birlikte yağma”, “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” ve “cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kalma” suçlarından tutuklanmıştı.

”ÖLMEK ÜZEREYİM İLAÇLARIMI TAM ALAMIYORUM”

2022’nin Temmuz ayında görülen mahkemede bypass ameliyatlı olduğunu, kalp ve böbrek yetersizliği olduğunu söyleyen Ahmet Cengiz Karlı, “Ben ölmek üzereyim. İlaçlarımı tam alamadığım için riskli durumdayım. Sağlığım bu tip şeylere elverişli değildir. Yağma nedir, çete nedir, örgüt nedir bilmem” demişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version