Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Türkkan ve Başarır’ın dokunulmazlığının kaldırılması kararı!

Türkkan ve Başarır'ın dokunulmazlığının kaldırılması kararı!


ANKARA – Meclis Hazırlık Komisyonu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İyi Parti’li Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı. 

Meclis Hazırlık Komisyonu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İyi Parti’li Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.

Meclis Hazırlık Komisyonu, 10 dakika süren toplantının ardından AK Parti ve MHP’li milletvekillerinin hazırladığı raporda dokunulmazlığın kaldırılması yönünde görüş bildirildi. Komisyon toplantısına; CHP, İYİ Parti ve HDP milletvekilleri katılmadı. AK Parti ve MHP’li üyelerin hazırladığı rapor, TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyon’un gündemine gelecek. Karma Komisyon’un raporu da daha sonra Meclis Genel Kurulu’na gelecek.

TOPLANTI 10 DAKİKA SÜRDÜ

Hazırlık Komisyonu’nun bugünkü toplantısı saat 16.18’de başladı ve 10 dakika sürdü. Komisyonun kararını Komisyon Başkanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya açıkladı. 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın komisyon toplantısı sırasında salona girip yaklaşık 2 dakika sonra çıkması da dikkat çekti.

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version