Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş’in eşinden MHP’li Yalçın’a tepki: Sabrımızın sınırlarını zorluyor

Sinan Ateş’in ailesinden yeni açıklama: Mücadelemiz hukuki zeminde olacak


Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, isim vermeden dün açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’a tepki gösterdi.

Açıklamasına, “Şehit eşim Sinan Ateşin tertemiz adını ağzına almadığı için memnun olduğum bir siyasetçi, dün yaptığı açıklama ile sabrımızın sınırlarını zorlamaktadır.” ifadeleriyle başlayan Ayşe Ateş, eşinin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

SEMİH YALÇIN NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın dün , “Menfur bir suikast üzerinden siyasi çıkar elde etme çabasındaki izansızlar, zan altında bıraktıkları masum ve suçsuz insanların ailelerini ve çocuklarının duygularını bile göz ardı etmektedir. Evlerine ateş düşen mazlum insanların acıları da insafsızca, ahlaksızca istismar edilmektedir. Ailelerin, annelerin, babaların, kardeşlerin, bacıların canı hoyratça acıtılmaktadır. Sadece diriye değil, ölüme ve ölenin hatırasına da saygısızlık edilmektedir. İktidar hırsıyla böylesine küçülerek siyaset yapmak, politika değil, pespayelik, kepazeliktir. Bu nefret siyasetinin varacağı yer hüsrandır. Bu tiksindirici siyaset anlayışının getireceği hiçbir fayda yoktur. Tam tersine ona tenezzül ve tevessül edenleri yok edecektir.” demişti.

#SinanATESicinAdalet pic.twitter.com/mLI0rKKTrR

— Sinan ATEŞ (@sinanates16) January 27, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version