Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş’in eşinden açıklama: ‘Katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur’

Sinan Ateş'in eşinden açıklama: 'Katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur'


Artı Gerçek- Ankara’da motosikletli bir saldırganın açtığı ateş sonucu ölen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, eşi Ayşe Ateş sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Ateş, “Gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur” dedi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in İstanbul’dan Ankara’ya giden bir ekip tarafından öldürüldüğünü, başlarında ‘Dado’ isimli bir kişi olduğunu iddia etti. Tetiği çeken E.Ö’.nün firari olduğunu söyleyen Demirağ, cinayetle ilgili polisin baskı altında olduğunu da iddia etti.

İddialar üzerine Ayşe Ateş, Sinan Ateş’in sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ateş’in açıklamasında, “Gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur” denildi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

“Ankara’da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş’in cenazesi için yakından, uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adına teşekkür ediyorum. Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medyada gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir. Her şeyden önemlisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir. Acımızı bir siyasi malzeme haline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız, ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır. Şu anda tek bir gerçek vardır: Sinan Ateş, hain bir suikaste kurban gitmiş Ülkücü şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır.”

NE OLMUŞTU?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş 31 Aralık’ta Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü.

Bursa’da toprağa verilen Sinan Ateş’in cenazesinde ”İntikam” sloganları atıldı.

Öte yandan olayın üzerinden iki günü aşkın bir süre geçmesine rağmen MHP, Ülkü Ocakları ve MHP’nin yayın organları Türkgün gazetesi, Bengütürk TV sessiz kaldı.

Sinan Ateş’in son olarak İYİ Partililerle fotoğraf paylaştığı görülmüştü. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version