Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş’i öldürenlerin fotoğrafını kim çekti?

Sinan Ateş'i öldürenlerin fotoğrafını kim çekti?


Artı Gerçek – Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in cuma günü Ankara’da suikaste uğramasının yankıları sürerken, henüz yetkililerden bir açıklama yapılmış değil. Aralarında MHP İstanbul İl Teşkilatı Yöneticisi Ufuk Köktürk’ün de bulunduğu 5 kişi gözaltında. MHP, bu gelişmenin ardından Köktürk’ün adını yönetici listesinden sildi.

Öte yandan Sinan Ateş’e silahlı saldırıyı düzenleyen iki kişinin, suikast günü fotoğraflanmış olması da dikkat çekti. Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırıdan sonra sosyal medyada yayılan ve motosiklet üzerinde görülen iki kişinin suikasti gerçekleştirdiğini belirledi.

SEYİR HALİNDEYKEN BİR VATANDAŞ ÇEKMİŞ!

Saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen motosikletli iki saldırganın fotoğraf karesinin, ‘bir vatandaş’ tarafından çekilerek, polise gönderildiği iddia edildi. Fotoğrafta, motosikleti kullanan zanlının kasklı, silahı kullanan zanlının ise kasksız kapüşonlu olduğu görüldü. Bir araçtan seyir halindeyken çekilen fotoğraf, ‘saldırganlar takip altında mıydı? sorusunu da gündeme getirdi.

Yapılan operasyonlarda, motosikleti kullanan kişinin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Motosikleti kullanan şüpheli ile silahı kullanan zanlının İstanbul’dan Ankara’ya geldikleri belirlendi. Silahı kullanan zanlı halen firarda. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version