Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş cinayetinde tutuklu sayısı 13’e çıktı; Doğukan Çep de cezaevine gönderildi

Sinan Ateş cinayetinde tutuklu sayısı 13’e çıktı; Doğukan Çep de cezaevine gönderildi


Eski Ülkü Ocakları Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Doğukan Çep’in de olduğu 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 13’e yükseldi. Tutuklananlardan ikisi, tetikçiyi İstanbul’a getiren özel harekat polisleri.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında cinayetin azmettiricisi olduğu iddia edilen Doğukan Çep’in de bulunduğu zanlılar, sağlık kontrolünden sonra adliyeye sevk edildi.

Rejimin haber ajansı AA’nın aktardığına göre göre şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan 3’ünün “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan tutuklandığı aktarıldı. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, Ankara’da 30 Aralık’ta motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, Bozkurt ise olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version