Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sinan Ateş cinayeti: Soruşturmaya atanan savcı Durdu Özer’in ‘albümü’ soru işaretleri yarattı

Sinan Ateş cinayeti: Soruşturmaya atanan savcı Durdu Özer’in ‘albümü’ soru işaretleri yarattı


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Eyüp Yıldızlar, Ankara Adliye Sarayı’nda Özer’le çekilen fotoğrafını 21 Nisan 2021’de Instagram adresinden paylaşarak şu notu düştü: “Cumhuriyet savcımız Durdu Özer beyi makamında ziyaretimiz. Göstermiş olduğu yakın ilgi için teşekkür ederiz.”

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un Twitter’dan yaptığı bir diğer paylaşımda da Özer’in Ağustos 2022’de MHP’li bir ailenin düğününe katıldığı ve nikah şahitliğini yaptığı görülüyor. 

Durdu Özer’in ayrıca MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve MHP Ankara İl Sekreteri Sinan Gökhan Yavuz’la da fotoğrafı ortaya çıktı. MHP’li Yavuz, bir araya geldiği Özer ile fotoğrafını 2019’da Instagram hesabından paylaşmıştı.

Sinan Ateş cinayeti

MHP’ye bağlı Ülkü Ocakları’nın eski başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt’la 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak’taki İnci Apartmanı’ndan çıktığı sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Başından yaralanan Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version