Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’le görüşmesi yayımlanan Hadi Özışık’tan reklam tepkisi: Kardeşim kirasını ödeyemiyor

Sedat Peker'le görüşmesi yayımlanan Hadi Özışık'tan reklam tepkisi: Kardeşim kirasını ödeyemiyor


Organize suç örgütü liderliğiyle suçlanan ve hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık, YouTube kanalına “”HADİ ÖZIŞIK’I İNDİRİN!” HABER GELDİ 3 MİLYON TL KARŞILIĞINDA BENİM DE KALEMİMİ KIRMIŞLAR!” başlıklı bir video yükledi. “Sedat Peker’le konuştum diye beni hain ilan ettiniz” diyen Özışık, sitesine reklam ambargosu konduğunu ve kardeşinin kirasını ödeyemediği söyledi. Özışık, “Ne yaptık biz, ne yaptık? diye sordu.

‘REKLAM VERMİYORLAR’

Hadi Özışık, YouTube’a yüklediği videoda şunları söyledi:

“Sedat Peker’le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz… Ben ne yaptım size kardeşim? 60 kişinin çalıştığı İnternet Haber grubuna siz reklam ambargosu koyuyorsunuz. Ben ne yaptım ya? Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık? İnternet Haber’e reklam gittiği zaman, ‘kesin orayı, vermeyin’ demenin sebebi ne? Niye bize engel oluyorsunuz. Biz ne ihanet içerisinde olduk?”

NE OLMUŞTU?

Özışık, “Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptıysam şerefsizim” demişti. Daha sonra Peker, Özışık ile arasında geçen konuşmayı yayınlayarak ifşa etmişti. (HABER MERKEZİ)

Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version