Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’den Sinan Ateş retweet’i

Sedat Peker'den Sinan Ateş retweet'i


Artı Gerçek – Birleşik Arap Emirlikleri’nde ‘dijital tecrit’ altında tutulan Sedat Peker Twitter hesabından Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili mesajları retweet etti. Peker kısa süre içinde yaptığı paylaşımları kaldırdı.

Sinan Ateş, Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülmüştü. Ankara Valiliği üç kişinin gözaltına alındığını açıklamıştı. Cinayetle ilgili MHP ve Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama yapılmamıştı. MHP’ye yakınlığıyla bilinen Türkgün gazetesinde de Ateş’in suikasta uğramasıyla ilgili bir haber yer almamıştı.

Organize suç örgütü davası açılarak hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker ile son olarak İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez görüşmüştü. Çöme, Peker ile aralık ayının son haftasında görüntülü olarak konuştuğunu açıklamıştı:

“Bütün bilgi ve belgeleri kayıt altına aldım. İki farklı ülkeye gönderdim. Öldürülmem halinde, hayatıma kast edilmesi halinde bunları bütün Türkiye öğrenecek’ dedi. ‘Böyle bir süreç çalışırsa emniyete almak için bilinmeyen iki ayrı ülkeye gönderdim ve ondan sonra bütün bu ifşaatlar yapılacak.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version