Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sedat Peker’den Sinan Ateş paylaşımı: Önce retweet sonra sildi

Sedat Peker’den Sinan Ateş paylaşımı: Önce retweet sonra sildi


Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) ‘dijital tecrit’ altında olan Sedat Peker, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili mesajları Twitter hesabından retweet ettikten sonra kısa süre sonra sildi.

Yayınladığı videolarla AKP iktidarının kirli ilişkileri ifşa eden ancak AKP’nin isteğiyle Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) tecrit altında tutulan Sedat Peker’in Ankara’da silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili bir gönderiyi hesabından paylaştı.

Ancak Peker kısa süre içinde yaptığı paylaşımları kaldırdı.

NE OLMUŞTU?

Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili MHP ve Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekmişti. MHP’ye yakınlığıyla bilinen Türkgün gazetesinde de Ateş’in suikasta uğramasıyla ilgili bir haber yer almamıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve parti kurmayları herhangi bir taziye mesajında bulunmazken AKP de silahlı saldırı olayına sessiz kalmıştı. Sinan Ateş’in cenazesine MHP’den hiçbir yetkili katılmamış, cenazeye katılanlar “Dişe diş, kana kan! İntikam, intikam” sloganları atmıştı. Ateş, Bahçeli’nin isteği üzerine görevinden istifa etmişti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version