Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Şarkıcı Elif Karlı’nın eşi cezaevinde vefat etti

Şarkıcı Elif Karlı'nın eşi cezaevinde vefat etti


Artı Gerçek – Şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, vefat etti. Kamuoyunda, ‘Sarallar’ olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda tutuklanan ve Tokat Cezaevi’nde bulunan Cengiz Karlı’nın bu sabaha karşı kalp krizi nedeniyle öldüğü belirtildi.

’18 STENT VARDI, EV HAPSİNİ İSTEMİŞTİK’

Elif Karlı yaptığı açıklamada, eşinin iki gün önce ağır bir grip geçirdiğini belirterek, zatürreden şüphelendiklerini söyledi. Dün haftalık arama günü olduğunu, ancak telefon gelmeyince korktuklarını belirten Karlı “Sabaha karşı 04.00 gibi cezaevinden telefon aldım. Telefonda beni alıştırarak Cengiz’in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini söylediler. En son geçen salı konuştum. 6 Ocak’ta da doğum günü vardı o zaman da görüşmüştüm. En son sesini duyduğumda çok iyiydi” dedi.

Eşinin rahatsızlıklarından dolayı ev hapsini talep ettiklerini ve sonucu beklerken vefat haberini aldıklarını söyleyen Elif Karlı, şunları söyledi: “Eşim ağır kalp hastasıydı.2009 yılında çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi ve bacağı dahil 18 stenti vardı. Onun yanı sıra böbrek yetmezliği ve şekeri vardı. Bu sebeple de 6 Şubat’taki davasına kadar ev hapsini istemiştik. Fakat sonucu beklerken haber geldi.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version