Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Saray’ta lüks davetleriyle dikkat çeken Erdoğan ailesi şaşırttı: Bayat ekmekle davet verildi

Saray’ta lüks davetleriyle dikkat çeken Erdoğan ailesi şaşırttı: Bayat ekmekle davet verildi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Saray’da büyükelçileri ağırladı. İklim krizine karşı küresel düzeyde etkili ve somut adımlar atılması çağrısı yapan Emine Erdoğan, davetlilere bayat ekmek, ıspanakların köküyle yapılan “pırtike çorbası” ikram etti.

DÜNYA ÇETİN SINAMALARLA KARŞI KARŞIYA

Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenen “Ortak Evimiz Dünya İçin Sıfır Atık” temalı programda konuşan Emine Erdoğan, dünyanın artan çatışmalar, göçler, salgın hastalıklar, sınırsız tüketimin neden olduğu iklim ve gıda krizi gibi çetin sınamalarla karşı karşıya olduğunu söyledi.

KONUKLARINA BAYAT EKMEK İKRAM ETTİ

5 yıl önce başlatılan Sıfır Atık Projesi’ne de değinen Emine Erdoğan, konuklarıan yemek olarak bayat ekmekler, ıspanakların köküyle yapılan “pırtike çorbası” gibi atıksız yemekler ikram etti.

EJDER MEYVELİ SMOOTHİE MASADA YER ALMADI

Saray’da daha önce yapılan ağırlamalarda konuklara genellikle Ejder Meyveli Smoothie (Chia tohumu eşliğinde), Efuli (Liçi meyvesi eşliğinde), Aloevera (Starex meyvesi eşliğinde), Orman Meyveli Special, Bahçe Naneli Limonata, Taze Sıkılmış Portakal, Taze Sıkılmış Greyfurt, Taze Sıkılmış Havuç, Taze Sıkılmış Elma, Pataşur içerisinde Çerkez Tavuğu, Zencefilli Somonlu Suşi, Tartalet içerisinde Antakya usulü Humus, Susamlı Levrek Simidi, Aydın usulü kuzu çöp şiş…’ gibi yiyecekler ve içecekler sunuluyordu. Ayrıca emine erdoğan tercih ettiği lüks aksesuar markalarıyla daha önceleri de gündeme gelmişti. Erdoğan’ın taktığı çantanın fiyatı dudak uçuklatmış

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version