Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sakaryalı ülkücüden Kılıçdaroğlu’na ‘Sinan Ateş’ teşekkürü

Sakaryalı ülkücüden Kılıçdaroğlu’na ‘Sinan Ateş’ teşekkürü


Sakarya’da ülkücü olduğunu söyleyen bir kişi Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin üstüne gittiği için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün babasını kaybeden CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’ın Sakarya’da yaşayan ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

ANKA’da yer alan habere göre, taziyeden ayrılırken Kılıçdaroğlu’nun yanına gelen bir vatandaş, “Kemal Bey iyi akşamlar Sakaryalı bir ülkücü olarak çok teşekkür ediyorum Sinan Ateş olayının üstüne gittiğiniz için Allah razı olsun. Camilerde mevlit dahi okutturmuyorlar Sinan Ateş adına. Lütfen dillendirir misiniz bu olayı. Güveniyoruz size zaten” dedi.

Vatandaşın bu sözlerine Kılıçdaroğlu, “Dillendiririz tabii, takipçisi olacağız bu olayın ayrıca” diyerek karşılık verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’na taziye ziyaretine Sakarya Milletvekili olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul milletvekili Erdoğan Toprak da eşlik etti.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version