Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Sahada yaşanan başarısızlıkları saha dışında telafi etmeye çalışan yaklaşım!

Sahada yaşanan başarısızlıkları saha dışında telafi etmeye çalışan yaklaşım!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un “istediğiniz zamanda, istediğiniz kanalda, istediğiniz kişilerle birlikte davet ediyorum” çağrısını yönelttiği Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yanıt verdi. Çağrıyı, “sahada yaşanan başarısızlıkları saha dışında telafi etmeye çalışılan yaklaşım” olarak nitelendiren Başkan Özbek, “bu tip yaklaşımların Türk futboluna hiçbir faydası olmayacağını sizler de bizim gibi biliyorsunuz” dedi.

Galatasaray resmi internet sitesinden açıklama yayımlandı. Sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tarafıma yaptığınız çağrı metnini üzülerek okudum. Bu metinle, başkanı olduğunuz Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türk futbolunda ‘Herkesi için adalet’ arayışımıza katkı sağlamak yerine, futbolu saha dışına çıkarma amacına yönelik bir çaba içerisinde olduğu net bir şekilde görülüyor. Bu tip beykude çabaların sebeplerini gayet iyi anlıyorum. Sahada yaşanan başarısızlıkları saha dışında, bir umutla telafi etmeye çalışan bu tip yaklaşımların Türk futboluna hiçbir faydası olmayacağını sizler de bizim gibi biliyorsunuz.

Biz, futbolun sahada oynandığını ve adaletin herkes için önemli olduğunun tüm paydaşlara hatırlatmaya devam edeceğiz. Kendileri için ayrıcalık isteyip sistemi buna göre dizayn etmeye çalışanların karşısında da her zaman duracağız. 

Zaman zaman hepimiz yaşanan gerginliklerden etkilensek de Türk futbolunun ve kulüplerimizin vizyonunu geliştirmek, değerini artırmak için ortak bir çaba ve sağduyuyla hareket etmek, hepimizin sorumluluğu olmalı. Biz tüm bu aksi çabalara inat, rekabetimizi saha içinde sürdüreceğiz.” 

Ayrıntılar geliyor…

TIKLAYIN | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Galatasaray Başkanı Özbek’e çağrı: İstediğiniz zamanda, istediğiniz kanalda…

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version