Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

MHP’de Sinan Ateş istifaları: ‘Yelken açtığınız yeni siyasi hayatınızda başarılar’

MHP’de Sinan Ateş istifaları: 'Yelken açtığınız yeni siyasi hayatınızda başarılar'


Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş uğradığı silahlı saldırı sonu öldü.

Sinan Ateş cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında cinayetin azmettirici olduğu iddia edilen Doğukan Çep’in de bulunduğu 13 kişi tutuklandı.

Ateş’in öldürülmesinin ardından çok sayıda MHP’linin partiden istifa ettiği iddia edildi

MHP Ankara İl Başkanlığı, Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş’in öldürülmesinin ardından, partiden ayrılmak isteyenlerin üyeliklerini gönderdiği mesajla düşürdüğü ortaya çıktı

T24’te yer alan Eray Görgülü’nün haberine göre Ateş’in öldürülmesinin ardından Genel Merkez’e tepki gösteren MHP’liler parti üyeliğinden ayrılmak için e-devletten başvuruda bulunmaya başladı. Başvurulara MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’dan gelen mesajla karşılık verildi.

Mesajda “E-Devlet üzerinden yapmış olduğunuz ‘Siyasi Parti Üyelik Sonlandırma’ işleminiz neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğiniz son bulmuştur. Bu tercihle yelken açtığınız yeni siyasi hayatınızda başarılar diliyor, partimize karşı herhangi bir sorumluluğunuzun ve manevi bir bağınızın kalmadığını dikkatinize sunuyorum” denildi.

NE OLMUŞTU?

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık’ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi’nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde ölürken, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralanmıştı.

Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında cinayetin azmettirici olduğu iddia edilen Doğukan Çep’in de bulunduğu 13 kişi tutuklandı. Tutuklulardan ikisinin özel harekat polisi olduğu, birinin ise MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk olduğu ortaya çıkmıştı. (Kaynak)

Kaynak:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version