Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Mersin’de ağır silahlı 120 polis, öğrencilerin evini bastı: Suçlama ‘umut’ içerikli rüya mesajları paylaşmak

Mersin’de ağır silahlı 120 polis, öğrencilerin evini bastı: Suçlama ‘umut’ içerikli rüya mesajları paylaşmak


Mersin’de ağır silahlı 120 polis drone kullanarak cemaatin güncel yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen çoğu öğrenci olan 15 kişinin evine şafak baskını düzenledi. Evleri didik didik arayan yüzlerce polis örgütsel doküman olarak Kur’an-ı Kerim, cep telefonu ve dijital materyallere al koydu. Savcılığın evleri basılan öğrencilere birbirlerine rüya içerikli ‘umut’ mesajları gönderdiği suçlaması yaptığı açıklandı.

RÜYA İÇERİKLİ ‘UMUT’ MESAJLARI

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, rüya içerikli ‘umut’ mesajları gönderdikleri gerekçesiyle akıl almaz bir suçlama ile aralarında öğrencilerin de olduğu 15 kişinin evi ile ağır silahlı 120 özel harekat polisi tarafından drone eşliğinde basıldı.

Yüzlerce polis öğrenci evlerini didik ararken delil olarak aralarında Kur’an-ı Kerim’in de olduğu dini kitapları delil olarak aldığı öğrenildi.

Ajanslara servis edilen haberde gözaltı kararı verilen kişilerden birinin hakkında aynı zamanda ‘terör örgütü PKK/KCK propagandasını yapmak’ suçundan da soruşturma yürütüldüğü açıklandı.

‼️Adı uyuşturucu ile anılan Mersin Emniyetinden masum üniversite öğrencilerine ‘dev’ operasyon

Aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 15 kişiyi gözaltına almak isteyen Mersin Emniyeti, terörle mücadeleden 120 polisle operasyon yaptı. pic.twitter.com/BMTadToLBt

— 𝐃𝐄𝐑 𝐅𝐎𝐊𝐔𝐒 (@derfokus) January 11, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version