Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan SADAT tepkisi: O az kalmış aklınızı alırım sizin

Kılıçdaroğlu'ndan SADAT tepkisi: O az kalmış aklınızı alırım sizin


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliğine dikkat çekmek için geçen sene kapısına dayandığı Uluslararası Savunma Danışmanlık A.Ş.’nin (SADAT) reklamının, kendisinin çıktığı televizyon programı sırasında yayınlanmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu SADAT’a, “Paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” diye seslendi.

CHP lideri, bu sabah yaptığı Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!”

Kılıçdaroğlu’nun, TV100’de katıldığı ve banttan yayınlanan ‘Haftanın Panoraması’ programında SADAT reklamı yayınlanmıştı. Reklam en az beş kez görülürken, programın sunucusu Uğur Dündar bunun ‘sadece bir kez’ yaşandığını savunmuştu.

Kılıçdaroğlu, bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığını da yapan Adnan Tanrıverdi’nin kurduğu SADAT’ın İstanbul’daki merkezine geçen sene ‘çat kapı’ bir ziyaret gerçekleştirmişti. SADAT’ı ‘paramiliter kuruluş‘ olarak tanımlayan CHP lideri, sandık güvenliğini zedeleyecek olası bir durumdan “SADAT’ın ve cumhurbaşkanlığının sorumlu olacağını” söylemişti. (HABER MERKEZİ)

Kaynak:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version