Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a tepki: ‘Bırak palavrayı, benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın’

Kılıçdaroğlu: ‘Batı, Erdoğan rejimine düşman değildir’


Erdoğan’ın TSK komuta kademesinin kendisi hakkındaki iftiraları alkışlattığını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Bırak palavrayı. Benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan Erdoğan’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Muğla’da açılış töreninde kendisine yönelik “Kahraman ordumuzu ve komutanlarımızı hedef alarak asıl niyetini gösterdi. Her gün sınırlarımızı taciz eden Yunanistan’a, PKK’ya, FETÖ’ye Türkiye ve Türk devleti düşmanlarına gösteremediği tepkiyi ordumuzun komutanlarına sergileyen bir kişi bu ülkenin siyasetçisi olabilir mi?” ifadesini kullanan Erdoğan’a sert cevap verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Erdoğan bırak palavrayı. Benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın. Sen artık Kenan Evren kafasısın, biz özgürlükçüyüz, reformcuyuz. Komuta kademesine tekrar sesleniyorum; siyaset istiyorsanız, o kutsal üniforma ile yapamazsınız. İzin vermem. Türkiye’nin askerisiniz siz!”

Erdoğan bırak palavrayı. Benimle ilgili iftiralarını askerlere alkışlattın. Sen artık Kenan Evren kafasısın, biz özgürlükçüyüz, reformcuyuz.
Komuta kademesine tekrar sesleniyorum; siyaset istiyorsanız, o kutsal üniforma ile yapamazsınız. İzin vermem. Türkiye’nin askerisiniz siz!

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 14, 2023

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version