Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kaftancıoğlu’ndan Soylu’ya ‘terleme’ tepkisi: Arsız ve terbiyesiz bir fotoroman gerçekliği

Kaftancıoğlu'ndan Soylu'ya 'terleme' tepkisi: Arsız ve terbiyesiz bir fotoroman gerçekliği


– CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun terlemesiyle alay etmeye çalışan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sert tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, Soylu’nun sözlerine dair haberi paylaşarak “Kişilerin fizyolojik ve biyolojik gerçeklikleriyle dalga geçebilecek kadar arsız ve terbiyesiz bir fotoroman gerçekliğini takdimimdir” dedi.

Kaftancıoğlu, “16 milyonun iradesine bunu yapan gariban, engelli, engelsiz vatandaşa neler yapmaz ki? İmza Wchpdhkpkckxy örgütü. Ben demiyorum fotoroman diyor:)” ifadelerini kullandı.

Soylu, İçişleri Bakanlığı’nın 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda, İBB’deki işe alımlarla ilgili başlatılan soruşturma hakkındaki bir soruya yanıt verirken, sözlerine “Selpak var mı arkadaşlar, terimi sileceğim” diye başlamıştı.

Toplantıda Soylu’ya, İmamoğlu’nun açıklamaları hakkında “Belediyede işe alınan terör iltisaklı kişilere yönelik ‘Sayın bakan sayı verdi ancak 8 ay boyunca bu kişileri yetkisi olduğu halde işten çıkarmadı’ dedi. Yani sizin sorumluluğunuz olduğunu iddia ediyor. Buna ne dersiniz?” sorusu yöneltilmişti.

Soylu ise İmamoğlu’nu ‘taklit’ ederek “Selpak var mı arkadaşlar, terimi sileceğim… Yani çok lazım, yetmiyor” demişti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version