Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İzmir’de sağanak yağış trafik kazalarına sebep oldu

İzmir'de sağanak yağış trafik kazalarına sebep oldu


Artı Gerçek – Meteoroloji 2’nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden, geçtiğimiz gün İzmir ve dış ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağmur beklendiği duyurusunun ardından gece saatlerinde kuvvetli sağanak yağış etkili oldu.

Kentin cadde ve sokaklarında oluşan su birikintileri sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Olumsuz hava şartları nedeniyle polis, itfaiye, sağlık ve belediye ekipleri teyakkuza geçti.

Konak ilçesinde, kuvvetli sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su baskını olduğu, itfaiye ekiplerinin de suları tahliye etmek için çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle Bayraklı ilçesinde bir otomobil, minibüse arkadan çarptı. İddiaya göre, F.A. idaresindeki otomobil, Ankara Caddesi’nde Bornova yönünden Konak istikametine gittiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde ilerleyen Ö.K. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen minibüse çarparak savruldu. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Ö.K., ekipler tarafından çıkartıldı.

Ambulansa alınan Ö.K., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. (DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version