Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İstanbul’da doğal gaz patlaması: Dört araç yandı, iki bina tahliye edildi

İstanbul'da doğal gaz patlaması: Dört araç yandı, iki bina tahliye edildi


Artı Gerçek – İstanbul’da doğal gaz borusunda sızıntı meydana geldi. Çıkan yangında alevler, park halindeki dört otomobile sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangında üç araç kullanılamaz hale gelirken, bir araçta da ağır hasar oluştu. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sırasında yolda çökme oluştu. Yükselen alevler nedeniyle iki bina tedbir amaçlı tahliye edildi.

AA’da yer alan habere göre yangın, ekiplerin çalışmaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis bölgede güvenlik önlemi aldı, ekiplerin çalışmaları sürüyor.

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANI ARISOY AÇIKLAMA YAPTI

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, sebebi henüz tam olarak anlaşılamayan çökmeyle birlikte yangın çıktığını söyledi. Olayda araçların zarar gördüğünü belirten Arısoy, şunları söyledi:

“Yol çökmüş görünüyor. Bu bölgede şu anda elektrik ve doğal gaz yok. Hemen buraya bakan binalar boşaltıldı. Kimsenin zarar görmemesi en büyük tesellimiz. Bütün kurumlar burada, bütün tedbirler alınmış durumda. Zeytinburnu Buz Adası, bu binalarda oturan hemşehrilerimiz için sabaha kadar hazır, her türlü ihtiyaçlarını gidermek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Tekrar geçmiş olsun.”(HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version