Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İddia: Öldürülen Sinan Ateş’in eşini arayan Erdoğan ne söyledi?

Öldürülen Sinan Ateş’in eşinden açıklama: Acımıza saygı duysunlar


Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da sokak ortasında silahlı saldırıda öldürülmesine yönelik MHP lideri Devlet Bahçeli’den ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan açıklama gelmemesi tartışmalara neden olmuştu.

Bahçeli bugünkü grup toplantısında Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin sessizliğini korurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i aradığı iddia edildi.

Cadde TV isimli Youtube kanalında yayınlanan ‘Haber Masası’ programında konuşan gazeteci Serdar Akinan, Erdoğan’ın Ayşe Ateş’i aradığını iddia ederek, aralarında geçen konuşmayı açıkladı.

Akinan, Erdoğan’ın Ateş’e “Merak etme, bu cinayetin sonuna kadar gideceğim. Bunun arkasında her kim varsa hesap verecek” dediğini öne sürdü.

‘İLK KEZ AÇIKLIYORUM’

“İlk kez açıklıyorum” diyen Serdar Akinan, şunları aktardı:

“Ankara’nın göbeğinde öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in Twitter hesabından 1 Ocak günü bir yazı paylaşıldı. Ailesi adına eşi Ayşe Ateş adıyla. Ayşe ateş bu tweette ‘Lütfen sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapmayın. Sinan Ateş hain bir suikaste kurban gitmiş ülkücü bir şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz budur.’ Bu tweete bu kadın niye attı. İlk kez açıklıyorum Recep Tayyip Erdoğan, bizzat Ayşe Ateş’i arıyor. Diyor ki; merak etme, bu cinayetin sonuna kadar gideceğim. Bunun arkasında her kim varsa hesap verecek diyor.’ Bu bence günün bombası. Neden bombası?

Serbest Görüş:

 

Biz üç dört gündür bunu konuşuyoruz. Bunun arkasında bir çete olduğundan bahsediyoruz. Derin bir çete ve bunun arkasında MHP ve Ülkü Ocakları bağlantılı bir yapı olduğundan bahsediyoruz. Dün akşam burada 10-10.30-11.00’e kadar ve orada MHP’nin çok ağır isimleri çok önemli isimleri, eski ülkücüler çok önemli açıklamalarda bulundu…”

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version