Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

HDP’li İmir: Şırnak’ta yüzlerce sorun çözüm bekliyor

HDP'li İmir: Şırnak'ta yüzlerce sorun çözüm bekliyor


HDP Şırnak Milletvekili Nuran İmir, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Şırnak’ta her türlü haksızlığın yaşandığını, temel hizmetler konusundaki sorunların kronikleştiğini anlattı. Şırnak’ın sorunlarını beş yıldır Meclis ve ülke gündemine taşıdıklarını vurgulayan İmir, bugüne kadar HDP Şırnak milletvekilleri olarak verdikleri binden fazla soru önergesinin yüzde 5’ine bile cevap verilmediğini söyledi.

İmir, bugüne kadar göz boyama, gövde gösterisi yapma, reklam dışında Şırnak’ta halkın temel sorunlarının çözülmediğini ifade etti. En başta sağlık alanındaki sorunların geldiğini söyleyen İmir, şu açıklamayı yaptı:

“Yaklaşık 10 yıldır bir bölge hastanesi yapılacağı gerekçesiyle mevcut hastanelerin eksiklikleri giderilmedi. Bölge halkı yıllardır su sıkıntısı yaşıyor. Bitmeyen veya iyi yapılmayan yollar ölümlü kazalara neden oluyor. Köy yollarından yayla sorunlarına, yasaklı alanların hayvancılık üzerindeki olumsuz etkilerine kadar Şırnak’ın sayamayacağımız yüzlerce sorunu çözüm bekliyor.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version