Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Halk TV’de bir üst düzey istifa daha: Hakan Çelenk görevi bıraktı

Halk TV'de bir üst düzey istifa daha: Hakan Çelenk görevi bıraktı


Artı Gerçek – Halk TV’de son günlerde yaşanan üst düzey istifalara bir yenisi eklendi. Halk TV’nin internet sitesi halktv.com.tr’nin genel yayın yönetmeni ve kanalın yorumcularından Hakan Çelenk istifa etti.

‘KANAL İÇİN SÜRPRİZ OLMADI’

Gerçek Gündem’e konuşan Çelenk, “Bir süredir çok yorulmuştum. 10 Aralık itibarıyla çalışma arkadaşlarıma da kararımı bildirmiştim. Görevimi bırakmam kanal için sürpriz olmadı” dedi.

Bugün itibarıyla görevini bıraktığı, çarşamba günü ise resmen ayrılmış olacağı öğrenilen Çelenk, Seda Selek’in moderatörlüğünde İsmail Saymaz, Mehmet Tezkan’ın yer aldığı Perdenin Önü Arkası programında yer almayı sürdürecek.

Halk TV’de son olarak Haber Koordinatörü İnan Demirel ve Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik istifa ermişti. Demirel, kişisel Twitter hesabında yaptığı açıklamada herhangi bir gerekçe belirtmemişti. Çelik ise adını anmadan kanalın patronu Cafer Mahiroğlu’nun yönetim tarzını eleştirmiş, taleplere rağmen çalışanların özlük haklarıyla ilgili herhangi bir adım atılmadığını belirtmişti. (Kaynak)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version