Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fenerbahçe’den Galatasaray’a yanıt

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki gerilim devam ediyor. Son olarak Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in açıklamalarından sonra Fenerbahçe bir açıklama daha yaptı.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Olayı saha dışına çıkaran, algı yapan, devletimizin güvencesi ile ülke sınırlarımız içinde oynanan lige, nereden aldıkları belli olmayan güç ile bitirtmeyiz tehdidi savuranlar, iddiaları karşılıklı konuşalım dediğimizde futbolu saha dışına çıkarmayın yanıtı verdiler! Tarih, tekerrürden ibarettir. Geçmişte şaşırmadığımız gibi yine şaşırmıyoruz…” denildi.

 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un “istediğiniz zamanda, istediğiniz kanalda, istediğiniz kişilerle birlikte davet ediyorum” çağrısını yönelttiği Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yanıt verdi. Çağrıyı, “sahada yaşanan başarısızlıkları saha dışında telafi etmeye çalışılan yaklaşım” olarak nitelendiren Başkan Özbek, “bu tip yaklaşımların Türk futboluna hiçbir faydası olmayacağını sizler de bizim gibi biliyorsunuz” demişti. 

TIKLAYIN | Ali Koç’un çağrısına Dursun Özbek’ten yanıt: Sahada yaşanan başarısızlıkları saha dışında telafi etmeye çalışan yaklaşım!

TIKLAYIN | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Galatasaray Başkanı Özbek’e çağrı: İstediğiniz zamanda, istediğiniz kanalda…

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version