Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Esenler’de ‘dökülen’ üst geçit

Esenler'de 'dökülen' üst geçit


Artı Gerçek-İstanbul Esenler Caddesi’nde bulunan araç üst geçidinin kenarında bulunan beton bloklar düşmeye başladı. Altından geçen sürücüler ve vatandaşlar için tehlike saçan üst geçidin kolon ve kirişlerinde de dökülmeler meydana geldi.

Paslı demirlerin ortaya çıktığı üst geçitten düşen beton bloklar nedeniyle önlem olarak bazı bölümler demir çitlerle çevrildi.

Köprünün altından geçmek zorunda kalanlar, beton parçası düşmesinden ya da köprünün yıkılmasından korktuklarını dile getirdi.

‘TAŞLAR ÇOCUKLARIN, BİRİLERİNİN KAFASINA DÜŞEBİLİR, YIKILABİLİR’

Murat Aydın “Bu köprü çok eski, bence yenilenmesi lazım. Burayı çok kullanmıyordum. Taşlar çocukların, birilerinin kafasına düşebilir, burası yıkılabilir” dedi.

Kerem Türeli ise şunları söyledi:

“Dün gece saat 01.00 sıralarında işten dönüyordum. Vinç yanaştı buraya belediye ekipleri taşları inceliyordu. Sabah da polisin şerit çektiğini fark ettik, ceset var sandık. Taş düşmesi olduğunu anladık. İnsanlar geçerken tedirgin oluyorlar. Sanayi bölgesi olduğu için akşamları da burada bir yoğunluk oluyor. Çok tehlikeli bir durum. Ya yolun ortasından geçecekler bu sefer de araç çarpabilir, altından geçsen kafana taş düşebilir.”

İBB: ÜST GEÇİT BAKIM SÜRECİNE GİRDİ

Bu arada İBB’den verilen bilgiye göre üst geçidin bakım sürecine girdiği, güçlendirme için tespit ve inceleme yapıldığı bildirildi.(DHA)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version