Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Demirtaş’tan mitinge çağrı: Kim kimi kapatacakmış gösterelim

Demirtaş'tan mitinge çağrı: Ben bile geliyorum. İnanmıyorsanız gelin görün


– Edirne’de tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bugün yapılacak Emek ve Özgürlük İttifakı mitingine katılım çağrısını yineledi. “Bugün saat 1’de, Kartal Meydanındaki mitingdeyiz, değil mi?” diye soran Demirtaş “Kim kimi kapatacakmış, AKP’ye de AYM’ye de gösterelim” dedi.

Demirtaş paylaşımında, “Günaydın. Rojbaş. Sabah ul hayr. Bugün saat 1’de, Kartal Meydanındaki mitingdeyiz, değil mi? Kim kimi kapatacakmış, AKP’ye de AYM’ye de gösterelim. Ben yola çıktım, geliyorum, halayda buluşalım #EmekveÖzgürlükİçin” ifadelerini kullandı.

Demirtaş paylaşımında, el yazısıyla daha önceden yayınladığı ‘davetiye’ye de yer verdi: “Bu süreçte yapılacak her miting geleceğimiz açısından hayati derecede önemlidir. Allah göstermesin ölüm hariç hiçbir mazerete takılmadan mutlaka alanları coşkuyla doldurmalısınız. Emek ve Özgürlük İttifakı’mızın ilk mitinginde size bir armağanımız da olacak. İnşallah seversiniz. 15 Ocak Pazar saat 13.00. İstanbul Kartal Meydanı bekliyorum.” (HABER MERKEZİ)

Kaynak:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version