Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Davutoğlu’ndan Sinan Ateş cinayeti açıklaması: Birileri siyasi saldırı girişimine mi hazırlanıyor?

Davutoğlu'ndan Sinan Ateş cinayeti açıklaması: Birileri siyasi saldırı girişimine mi hazırlanıyor?


Ankara’da motosikletli bir saldırganın açtığı ateş sonucu ölen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkında MHP ve Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama gelmemesi tartışılırken geçen 48 saatte cinayet henüz aydınlatılamadı. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ise “Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok. Birileri ülkenin sokaklarında siyasi saldırı girişimlerine mi hazırlanıyor?” diye sordu.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, önceki gün Ankara’da motosikletli bir saldırganın açtığı ateşle başından vurularak öldü. Ankara Valiliği ise Ateş’in öldürülmesine ilişkin üç kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Ölüm sonrasında birçok isim taziye mesajı yayımlarken MHP ve Ülkü Ocakları’ndan herhangi bir açıklama gelmedi.

‘BİRİLERİ SİYASİ SALDIRI GİRİŞİMLERİNE Mİ HAZIRLANIYOR?’

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ise olaya dair sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulundu. Davutoğlu paylaşımında şu açıklamayı yaptı:

Ankara’nın göbeğinde, siyasetçi Sinan Ateş katledildi. 48 saat geçti, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok. Birileri ülkenin sokaklarında siyasi saldırı girişimlerine mi hazırlanıyor? Ya da birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor?

(HABER MERKEZİ)


Kaynak:
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version