Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP’li Ağbaba: Bizim için en iyi aday Erdoğan’dır

CHP'li Ağbaba: Bizim için en iyi aday Erdoğan'dır


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylık tartışmalarına ironi ile değindi. “Bizim için en iyi adayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etmek istiyorum” diyen Ağbaba, “2018’den sonra yaşanılan sorunların tamamının Erdoğan’ın kötü politikaları ve ülkeyi teslim almış olduğu tek adamlık rejiminden dolayı” olduğunu söyledi.

Ağbaba, partiye yeni katılan üyeler için Malatya İl Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma törenine katıldı.

Törende Erdoğan ile ilgili yeni bir mağduriyet yaratılmaya çalışıldığını belirten Ağbaba, şöyle konuştu:

‘SORUNLARIN TAMAMI TEK ADAMLIK REJİMİ’

“Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığıyla ilgili bir tartışma var. Şimdi yeni bir mağduriyet üretmeye çalışıyorlar. Bizim için en iyi adayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade etmek istiyorum. Bugün ülkenin geldiği noktada, 2018’den sonra yaşamış olduğumuz sorunların tamamının Recep Tayyip Erdoğan’ın kötü politikaları ve ülkeyi teslim almış olduğu tek adamlık rejiminden dolayıdır.

Açıklanan TÜİK rakamlarını eleştiren ve halkın alım gücünün git gide düştüğüne dikkat çeken Ağbaba, şunları söyledi:

‘TÜRKİYE’Yİ KURTARACAK OLAN TEK ADAM SİSTEMİNDEN KURTULMAKTIR’

“Enflasyon düşüyor da fiyatı düşen tek bir şey var mı? TÜİK’le enflasyonu yüzde 60’lar seviyesine çektiler ama fiyatı düşen tek bir kalem yok. Domatesin, ekmeğin, yumurtanın, yağın, şekerin, çayın fiyatı düşmedi. Fiyatlar yükselmeye devam ediyor. O nedenle insanların alım gücünü artıracak politikaları uygulamak gerekiyor. O da nedir? Birincisi tasarruf, ikincisi şatafata ve israfa son vermek, Türkiye’yi tekrar ayağa kaldıracak adımları atmak, tek adamlık sisteminden bu ülkeyi kurtarmaktır. Bu yaşadığımız sorunların tamamı tek adam sisteminin ürünüdür. Dünyada tek adamlıkla yönetilen bütün ülkelerde yoksullaşma, fakirleşme var. Bunu geçmek için de hep birlikte 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı’nı iktidar yapmak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanını da inşallah cumhurbaşkanı yapmak olacaktır.” (ANKA)

Kaynak:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version