Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

CHP lideri Kılıçdaroğlu: ‘Siyaset kurumunun görevi sorunları çözmektir, sorun yaratmak değil’

CHP lideri Kılıçdaroğlu: 'Siyaset kurumunun görevi sorunları çözmektir, sorun yaratmak değil'


Artı Gerçek – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etmesiyle birlikte gözler Altılı Masa’ya çevrildi. Henüz cumhurbaşkanı adayını açıklamayan Altılı Masa bileşenlerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da yapılan toplu açılış töreninde konuştu.

Toplam 650 Bin Metrekare: Batıkent Rekreasyon Alanı ve 10 Adet Parkın Temel Atma Töreni’nde, “Hiç kimsenin kimliğini, hiç kimsenin yaşam tarzını, hiç kimsenin inancını sorgulamadan onu insan olarak esas alıp var olan insansa ve insanın sorunu varsa o soruna hep beraber kilitlenmeliyiz ve o sorunları çözmeliyiz” diyen Kılıçdaroğlu, Siyaset kurumunun görevinin sorun yaratmak değil, sorun çözmek olduğunu söyledi.

Seçimden sonrasını işaret eden Kılıçdaroğlu, “Bugüne kadar hep sorun yaratıldı Allah nasip ederse hep beraber sorunları çözmeye kilitleneceğiz. İşte zihniyet değişikliğinin özü budur. Kimseyi ötekileştirmeden insanın var olan sorunlarını çözmeye kilitlenmektir. O zaman barış içinde yaşayan, huzurlu bir toplumu inşa edeceğiz. Bu toplum aynı zamanda bir refah toplumu olmak zorundadır. Kaynaklar yerli yerinde harcandığında ve siyaset kurumu yaptığı her harcamanın karşılığını hesabını halkına verdiğinde Türkiye süratle bir refah toplumu olma yolunda ilerleyecektir” ifadelerini kullandı.

‘YENİDEN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE’Yİ İNŞA EDECEĞİZ’

Hedeflerinin, belediye başkanlarının şimdi yaptıklarını türkiye geneline yaymak olduğunu da söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bunu yaptığımız zaman göreceksiniz Türkiye küllerinden yeniden doğacak. Yeniden güçlü bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Birilerinden para dilenmeden, Türkiye güçlü bir ülke, birilerine el avuç açmadan biz bunları yapacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version