Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Çamlıca Camisi otoparkında sıfır araç stoku incelemesi

Çamlıca Camisi otoparkında sıfır araç stoku incelemesi


Artı Gerçek – Çamlıca Camisi’nin otoparkında sıfır araçların stoklandığı iddiası üzerine Çamlıca Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk açıklama yaptı. Külünk’ün açıklamaları yeni soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Caminin otoparkında görüntüleri çekilen araçların bir filo şirketine ait olduğunu belirten Külünk “Filo şirketi bazı araçlarını kısa süreliğine buraya bırakmak için izin istemişti. Diğer kullanıcıların kullanma şartlarını zorlaştırmamak şartıyla otoparkımızı kullandırmıştık” dedi. Ancak bir filo şirketinin cami otoparkına neden onlarca araç bırakmasına izin verildiğine net bir açıklama getiremedi.

Otoparkın camiyi ziyarete gelen insanlara hizmet verdiğini anlatan Külünk, buranın aynı zamanda mahallenin de kapalı otoparkı olduğunu ifade etti. AA’ya konuşan Külünk, otoparka her yerden araç getirilip bırakıldığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Görüntülere yansıyan araçlar sıfır ve plakasız araçlar değil. Bunlar stok araç değil, araba kiralayan bir filo firmasının geçici olarak bıraktığı plakalı araçlardır. Satış için bekletilen satış aracı yok. Birkaç bin araçlık otoparkımız var. 50 araç, 100 araç, 500 araç otoparkımızın kapasitesi bakımından diğer kullanıcılara zorluk vermez.”

MALİYE VE POLİS EKİPLERİ İNCELEME BAŞLATTI

Külünk, görüntülerin medyada yer almasının ardından polis ve maliye ekiplerinin otoparka gelerek, inceleme yaptıklarını da söyledi.

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version