Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli’nin, ‘İşine bak’ dediği gazeteci: ‘Bu görüntüleri yaratan ve beni iten bir siyasetçidir’

Bahçeli'nin, 'İşine bak' dediği gazeteci: 'Bu görüntüleri yaratan ve beni iten bir siyasetçidir’


Artı Gerçek – MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığı ve Sinan Ateş cinayeti hakkındaki sorularına, “hadi işine bak, hadi bakayım!” diye tepki gösterdiği gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu açıklamada bulundu. Yazıcıoğlu, “Bu görüntüleri yaratan ve beni iten bir siyasetçidir” dedi.

Yaşananların ardından KRT TV yayında konuşan Yazıcıoğlu, haberin öznesi olmaktan rahatsız olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Haber öznesi olmaktan çok rahatsızım ama ne yazık ki bu görüntüleri yaratan ve beni iten bir siyasetçidir. Orada iki soru sordum iki soruyu da kamuoyu merak ettiği için ve haber değeri taşıdığı için sordum.”

MHP’Lİ VEKİL HEDEF GÖSTERDİ

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Yazıcıoğlu için “ajan provokatör edasıyla hareket eden şahıs”, “yaptığı gazetecilik değil” gibi ifadeler kullanarak hedef gösterdi.

DİSK BASIN-İŞ: GAZETECİLİKTEN RAHATSIZ OLANLARI RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gazeteci Yazıcıoğlu’nun da üyesi olduğu DİSK’e bağlı Basın-İş Sendikası da Özdemirin tweetine cevap verdi.

Sendika, Yazıcıoğlu’nun gazeteciliğine şahit olduklarını söyleyerek, “Bir gazeteciye nasıl davranılacağını bilmeyen ¨medya sorumlusu¨ kimseye basın meslek ilkeleri dersi veremez” dedi.

Sendika, “Gazetecilikten rahatsız olanları rahatsız etmeye devam edeceğiz” ifadelerini de kullandı.

NE OLMUŞTU?

Gazeteciler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, partisinin grup toplantısı sonrasında gündemle ilgili sorularını yönelten gazeteci Yıldız Yazıcıoğlu’nun “Efendim cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üçüncü kez aday olamayacağı konuşuluyor eğer Meclis’te karar alınırsa. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Bahçeli, “Beni dinlememişsiniz herhalde” diyerek yanıt vermişti. Yazıcıoğlu, öldürülen eski ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’le ilgili de soru somak isteyerek, “Peki Sinan Ateş cinayetinde MHP’nin” dediği sırada Yazıcıoğlu’nun sözünü kesen Bahçeli “İşine bak, hadi, işine bak” diyerek mikrofonları itmişti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version