Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli’den Altılı Masa’ya çağrı: ‘Gelin Erdoğan’ın yanında el ele verelim, yeni bir sayfa açalım’

Bahçeli’den Altılı Masa’ya çağrı: ‘Gelin Erdoğan’ın yanında el ele verelim, yeni bir sayfa açalım’


Altılı Masa’ya çağrıda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘‘Gelin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan etrafında kenetlenelim. Ey CHP, ey İYİ Parti ve 6’lı masa partinin genel başkanları; kazanamayacağınız bu yarıştan vakit varken dönün.’’ dedi.

Partisinin Kızılcahamam kampı sonrasında açıklamalarda bulunan Bahçeli, seçimlere hazır olduklarını iddia etti. Bahçeli, “MHP Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere heves ve heyecan bakımından tamamıyla hazırdır. Algı operasyonları boşunadır. İnandık, başaracağız. Seçimler için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir” dedi.

Altılı Masa’ya seslenen Bahçeli şöyle konuştu:

“Zillet partilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ne siz meşgul olun ne de milletimizi meşgul edin. Anlaşılan bu yükün altından kalkamayacaksınız. Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan etrafında tek yumruk olalım. Onu sahiplenelim. Yeni bir sayfa açalım.

Ey CHP, ey İYİ Parti, ey diğer altılı masa mensubu parti başkanları kazanamayacağınız ve hazır olmadığınız demokratik bir müsabakaya girmekten henüz vakit varken dönün, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında el ele verelim, güç birliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun.”

 

 

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version