Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bahçeli’den Altılı Masa’ya çağrı: Erdoğan’ın yanında el ele verelim

Bahçeli'den Altılı Masa'ya çağrı: Erdoğan'ın yanında el ele verelim


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında basın toplantısı düzenledi.

Yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazır olduklarını belirten Bahçeli, seçimlerin bahar aylarında yapılacağını söyledi, “Verilecek her oy Türk ve Türkiye Yüzyılı’na bir tuğla koyacaktır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir.” dedi

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin parlamenter sistemin tüm aksaklıklarını ortadan kaldrırdığını iddia den MHP lider, Altılı Masa’ya sert eleştirilerde bulundu ve Erdoğan’ın yanında yer almaları çağrısı yaptı ve şöyle konuştu:

“Zillet İttifakı’nın yapabildiği şey yen sistem muhalifliğidir. Yatıp kalkıp Cumhurbaşkanlığı sistemini suçluyorlar. Toplanıyor, dağılıyor sisteme iftira atıyorlar. Bilmiyorlar ki Türkiye eski Türkiye değildir. Aziz milletimiz bu sisteme alışmıştır. Bunların geçim kapısı hamasettir.”

“Serok Ahmet (Ahmet Davutoğlu) “Altılı masanın cumhurbaşkanı bizi dinlemezse kriz olur ve yeniden seçime gideriz” demekle zillet ittifakının zehrini kusmuştur. Buradan bir demokrasi, istikrar ve hizmet aşkı çıkmayacağını söylemek için kahin olmaya gerek yoktur. Vaatleri krizdir. Konsorsiyum halinde ülke yönetmektir.”

‘ERDOĞAN’I SAHİPLENELİM’

“Masa şimdiden kriz girdabına yuvarlanmıştır. Projemiz, planımız budur diyemiyorlar. Kriz ibrazı yapıyorlar.”

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında el ele verelim, güç birliği yapalım, bu başarının mükafatı da sizde olsun.”

Cumhurbaşkanı adayı konusunda hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında tek yumruk olalım, onu sahiplenelim, yeni bir sayfa açalım.”

(HABER MERKEZİ)

Kaynak:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version