Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Avukatı açıkladı: Netflix’ten Sedat Peker’e resmi teklif gitmiş

Sedat Peker'den Sinan Ateş retweet'i


Artı Gerçek – Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker’e, iktidar hakkındaki ifşalarının ardından Netflix’ten teklif gittiği iddia edildi. Peker’in avukatı Ersan Barkın, “Netflix’ten Sedat Peker’le gerçekten iletişim kuruldu” dedi.

Veryansın Tv’ye konuşan avukat Barkın, “Netflix’in resmi teklifi vardı. İnsanlar, Sedat Peker videoları IMDB’ye düştüğü zaman bunu bir miktar espri konusu yaptılar ama Netflix’ten Sedat Peker’le gerçekten iletişim kuruldu” ifadelerini kullandı.

Barkın, Peker’in verdiği yanıtı da şöyle açıkladı: “‘Kim oynar bilmem ama bir oyunculuk yeteneğinden ziyade öz hayatında da çok çılgın bir karakter olması gerekiyor’ gibi bir cevap verdiğini hatırlıyorum.”

‘SUİKAST GİRİŞİMİNDE BULUNAN BİR KİŞİ TUTUKLU’

Barkın, Peker’e suikast girişiminde bulunan bir kişinin Birleşik Arap Emirlikleri’nde tutuklu olduğunu da açıkladı. “BAE’de bugün itibarıyla iki aydır bir kişi tutuklu” diyen Barkın, “Yani İranlı bir kişi tutuklu, Türkiye’den bağlantıları var, çok açık. Ve Sedat Peker bu kişi tutuklanmadan önce bu kişinin kendisi hakkındaki suikastla görevlendirildiğini biliyor ve o kişiye mesaj yolluyor” iddiasında bulundu. (Kaynak)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version