Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Amasya’da Cumhuriyet Savcısı, evinde ölü bulundu

Amasya’da Cumhuriyet Savcısı, evinde ölü bulundu


Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş, evinde ölü bulundu.

Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesi Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş (30) evinde ölü bulundu. Atabaş’a uzun süre ulaşamayan savcı Doğukan Yiğit, sağlık ve polis ekipleriyle meslektaşının evine gitti. Ekipler, eve girdiklerinde Atabaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Atabaş’ın cenazesi otopsi için Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcı Atabaş’ın cenazesinin ikindi namazına müteakip memleketi Yozgat’ın Sorgun ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konuyla ilgili paylaşımında, “Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Amasya Gümüşhacıköy Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbimiz,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekânı cennet,makâmı âlî olsun, inşallah.” ifadelerini kullandı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Amasya Gümüşhacıköy Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş’a Allah’tan rahmet,ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Rabbimiz,merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin.

Mekânı cennet,makâmı âlî olsun, inşallah.

— Bekir Bozdağ (@bybekirbozdag) December 31, 2022

BAŞSAVCILIK: ÖLÜM DOĞAL NEDENLE

Amasya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada ise Atabaş’ın hasta olduğu ifade edilerek, “Cumhuriyet savcımızın mevcut hastalıklarına bağlı doğal nedenlerle vefat ettiği, bu aşamada şüpheli bir durumun olmadığı belirlenmiştir.” ifadesine yer verildi.

 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇


Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version