Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Akşener’den ilk seçim videosu: ‘Ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni, sandıkta değiştireceğiz’

Akşener'den erken seçim çıkışı: 2018'de haziran güzeldi de şimdi mi sıcak oldu?


Artı Gerçek- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden ilk seçim videosunu paylaştı. Akşener paylaşımında, “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz!” notu yer aldı.

Akşener’in paylaştığı videoda iktidarın İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin ifadeleri, fazla maaş alan Cumhurbaşkanı danışmanlarının aldığı maaşlar, ‘sansür yasası’ olarak tanımlanan sosyal medya düzenlemesi ve Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası yer aldı.

İYİ Parti lideri Akşener, “Devlete Adalet Yakışır, Devlete Ciddiyet Yakışır, Devlete Samimiyet Yakışır, Devlete Merhamet Yakışır, Devlete Cesaret Yakışır, Devlete Millet Yakışır, Millete Başbakan Yakışır” sloganlarıyla kurgulanan videoya “20 yıldır ülkemizi esir alan bu adaletsiz düzeni; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz! Çünkü #DevleteAdaletYakışır!” notunu ekledi.

İMAMOĞLU VURGUSU

Videoda ayrıca hapis cezası alan ve siyasi yasak getirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da değinildi. Videonun sonunda da Saraçhane mitinginden görüntü paylaşılarak, Akşener’in, “Geldikleri gibi sizin iradenizle gidecekler” sözüne yer verildi.

İYİ Parti liderinin paylaşımı şu şekilde:

İYİ Parti Tarafından dün (14 Ocak) yapılan açıklamada, Akşener’in seçim kampanyasında kullanılacak Fotoğraflar paylaşılmıştı. Kampanya görselleri içerisinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla, Meral Akşener’in Saraçhane mitingindeki anlarından bir fotoğrafın bulunması dikkat çekmişti. (HABER MERKEZİ)


Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version