Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Ahmet Şık’tan MHP’li Yalçın’a: Beni de mi vurdurtacaksınız?

Ahmet Şık'tan MHP'li Yalçın'a: Beni de mi vurdurtacaksınız?


Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklamaları yorumlayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık “Aslında olayın kendisini sahiplendi ve bu olaya karışanlarla ilgili bir tasarrufta bulunmayacağını söyledi” değerlendirmesinde bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın kendisini hedef alan açıklamalarını da eleştiren Ahmet Şık, Yurttaş TV’ye yaptığı açıklamada, “Semih Yalçın’a şunu sormak lazım. Hayrola beni de mi vurdurtacaksınız?” diye sordu. Ahmet Şık, Sinan Ateş cinayeti sonrası MHP’nin tutumu için de “‘Bu olayın faili kimdir, neden sessiz kalıyorsunuz’ diye soruyoruz. Sessiz kalmak korumaktır” dedi.

NE OLMUŞTU?

Ahmet Şık’ın, Sinan Ateş suikasti hakkında soru önergesi vermesinin ardından Semih Yalçın sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı: “Ahmet Şık adındaki tipsiz, hakkımızda Meclise önerge vermiş. Aklınca bize pislik sıçratmaya çalışıyor. Behey densiz, behey PKK artığı, behey CIA’in oyun uşağı! Sen önce kendi sicilindeki sabıkalara bir bak! Sen kim, bizimle aşık atmak kim!” (HABER MERKEZİ)

Kaynak:

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version