Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

“Yolsuzluklarını örtmek adına vatan evlatlarına iftira atıyorlar”

“Yolsuzluklarını örtmek adına vatan evlatlarına iftira atıyorlar”


@1725gercekler ve 1725gercekleri.com sitesinin haberine göre, 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Soruşturması, Futbolda Şike Soruşturması ve “Selam Tevhid Terör Örgütüne” yönelik başarılı operasyonlara imza atan eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2015’ten bu yana Silivri Cezaevi’nde tutsak. 

17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk soruşturmaları sonrası 2015’te tutuklanan Ardıç, gözaltına alındığı sırada dilinden dökülen “Vatan sağ olsun” sözleriyle hafızalara kazındı. 

Ardıç, görev aldığı soruşturma ve operasyonların tamamını dönemin savcılarının talimatlarıyla ve yasalara uygun şekilde yürüttü.  

Yıllarca her türlü kanunsuzluğa ve suça karşı gece gündüz demeden mücadele eden Nazmi Ardıç, bu hizmetleri nedeniyle ödüllendirilmesi gerekirken binlerce yıllık hapis cezasına çarptırıldı.  

Siyaset, iş ve futbol dünyasından çok sayıda kişinin adının karıştığı Futbolda Şike soruşturmasının sayısız delil ve ses kayıtlarına rağmen üzeri kapatıldı. 

Soruşturmadaki gerçeklerin üstünü örtmeye çalışan zanlılar ve Recep Tayyip Erdoğan iktidarı başı sıkıştığında her fırsatta kullandığı “kumpas” yalanını yine kullandı.  

Ardıç ve meslektaşları yolsuzluk yapanları ve hırsızları yakaladıkları için suçlu bulundu. 

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç, görevinin sorumluluklarını yerine getirdiği için sadece kendisi değil ailesi de bedel ödemeye devam ediyor.  

Ardıç’a 1972 yıl 10 ay hapis cezası verilirken, bu karardan bir hafta sonra Ardıç’ın eşi Nuray Ardıç da tutuklanarak cezaevine koyuldu. Nuray Ardıç, intikam operasyonu kapsamında, hiçbir delile dayandırılmadan ve ağır panik atak hastası olmasına rağmen 7 günlük gözaltı sonrası “soyadı yeterliliğiyle” tutuklandı! 

Haklarındaki suçlamalara en sert tepki ise Ardıç’ın annesinden geldi. Oğlunun da kendisinin de kirada oturduğunu belirten anne Ayşe Ardıç haksızlığa şu sözlerle isyan etti: “Benim oğlum 22 yıllık memur, üzerinde bir dikili direği yok. Oğullarım çalıp çırpsaydı, haram yeseydi evleri, çifter çifter arabaları olurdu. Oğlum işyerine gelen bir kutu tatlıyı bile aldı memurlarına dağıttı, evine getirmedi. Bu zulüm yapanların ayağına dolaşacak.” 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version