Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tutuklandıysa vardır bir suçu dendi, yargısız infaz yapıldı

KHK Tv’ye konuşan 4 çocuk annesi Sevinç Çakır kendisini “Ben anneyim ve Anadolu kadınıyım” diye tarif ediyor.

Oğlunun 15 Temmuz’la uzaktan yakından ilgisi olmamasına rağmen cezaevine gönderildiğini, içlerine bir ateş doldurulduğunu aktaran Anne Çakır “Oğlumu içeri attılar içimi ateşle doldurdular. Bana göre bunu yapanlar zalim. Ancak tüm bunlara rağmen vatan sevgimden bir gram taviz vermem.“ dedi.

Oğlunun amcasının oğlu Hüseyin Vedat Çakır’ın da 15 Temmuz gazisi olduğuna dikkat çeken anne Sevinç Çakır “15 Temmuz bize iki defa darbe vurdu. Vedat’ımız 15 Temmuz’da gazi oldu. Oğlum ise terörist vatan haini olarak cezaevine gönderildi.“ ifadelerini kullandı.

Oğlumun üzerine bir hikaye yazıldığını ve bu hikayeyi de kabul etmelerini istediklerini aktaran anne Sevinç Çakır, şöyle devam etti:

“Ben bunları kabul etmiyorum. Etmeyeceğim de . Oğlumun suçlanacağı, cezaevine gönderileceği hiç aklıma gelmezdi. Ancak; tutuklandıysa vardır bir suçu dendi yargısız infaz yapıldı”

“BİR İNSAN HAİN OLMAMAK İÇİN DAHA NE YAPMALI”

Oğlunun cezaevinde binin üzerinde kitap okuduğuna ve eğitimine burada devam ettiğine işaret eden Anne Sevinç Çakır “Bir insan daha ne yapmalı ki vatan haini olmasın. Oğlum bana anne ben sana mektup yazamıyorum fazla zamanım yok diyor düşünebiliyor musunuz? . İçeride ders çalışıyor. Şu anda hafız oldu benim oğlum. Şu ana kadar oğlum bin yüz on yedi kitap okudu. Böyle değerleri içeride tutarak bana göre en büyük vatan hainliğini yapıyorlar.” diye konuştu.

“ANADOLUNUN SEVİNÇ’İNDEN DARBEYİ SORMAYIN”

Kimsenin kendisine 15 Temmuz’u sormamasını isteyen Sevinç Çakır “Yahu 15 Temmuz’un daha raporu yok ortada meclis daha raporu yayınlamamış. Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ben bilemeyeceğim diyecek. Binali Yıldırım bu projeydi diyecek. Ancak Anadolu’nun Sevinç‘inden 15 Temmuz’u soracaksınız. Ordunun en kalifiye elamanlarını harcayan sizlersiniz. 15 Temmuz’la bizim uzaktan yakından ilgimiz yok” dedi.

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version