Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Soylu’dan Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu’na: Sizin tartınız ne

Soylu'dan Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu’na: Sizin tartınız ne


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin’in Savur ilçesinde AKP İlçe Başkanlı önünde partililerle bir araya geldi. Soylu burada yaptığı konuşmada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. İmamoğlu’nu kibirli olmakla suçlayan Soylu, Kendisini kimle kıyaslıyor. Tayyip Erdoğan ile kıyaslıyor. Tayyip Erdoğan İstanbul’un tarihinin en başarılı belediye başkanıydı, kıyaslayan da tarihin en başarısız belediye başkanı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece Türkiye’nin değil dünyanın ve ümmetin umudu olduğunu iddia eden Soylu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyayı avucunun içini bildiği gibi yolculuğuna devam ediyor” ifadesini kullandı.

AA’nın aktardığı haberde konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan Soylu şunları söyledi:

“Diyorlar ki Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu var. Ya sizin tartınız, ne tartınız. Birine Ankara Büyükşehir belediye başkanlığını vermişler. Bir tane eser söylesinler, küçükken öyle söylerlerdi, şu küçük dişimi kırayım.

Birine İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığını vermişler. Kibir, başka hiçbir şey yok. Kibri olduğu kadar hizmet yapsaydı, İstanbul hizmetlerle dolardı. Bir tane eseri yok. Kendisini kimle kıyaslıyor. Tayyip Erdoğan ile kıyaslıyor. Tayyip Erdoğan İstanbul’un tarihinin en başarılı belediye başkanıydı, kıyaslayan da tarihin en başarısız belediye başkanı.

Öbürü kim, Kılıçdaroğlu. 3 tane koyun versen kaybeder, bir daha da bulamaz. Hepimizin başını da belaya sokar. Onun kaybetmeyeceği bir tek yer var. Ankara’daki büyükelçiliklerin adresini kaybetmez. Onları biliyordur, avucuna yazmıştır çünkü.”(HABER MERKEZİ)

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version