Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Selvi Kılıçdaroğlu gözünün kapandığı anları anlattı: Bir süredir ağır grip geçiriyordum

CHP'den Selvi Kılıçdaroğlu açıklaması: Etkinlikten önce serum takıldı, koronavirüse yakalandı


Artı Gerçek- CHP’nin İkinci Yüzyıla Çağrı programının tanıtıldığı törende gözlerini kapadığı fotoğraf karesi dolaşıma sokulan Selvi Kılıçdaroğlu konuştu. Ağır grip geçirdiğini söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, törene serum alarak katıldığını ve hem ilaçlar, hem serum, hem de hastalığının etkisiyle gözlerinin kapandığını anlattı.

‘ZAMAN ZAMAN GÖZÜM KAPANDI’

Halk TV yazarı İsmail Saymaz’a konuşan Selvi Kılıçdaroğlu, “Bir süredir ağır grip geçiriyordum. Toplantının yapılacağı gün hem ilaç hem serum aldım. Ağır hastalığıma rağmen orada olmak istedim. Kolumdan serum çıkarılıp çıkarılmaz toplantıya gittim. Hem serum, hem ilaç, hem de hastalığın etkisiyle zaman zaman gözüm kapandı” dedi.

COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Toplantıdan ayrıldıktan sonra o sabah yaptırdığı Covid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını hatırlatan Saymaz, yazısında şu değerlendirmeyi de yaptı:

“Hastalığı esaslı bir gerekçe olmakla birlikte Selvi Hanım yorgun düştüğü için de uyumuş olabilir. CHP’yi Selvi Hanım değil, eşi Kemal Bey yönetiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşurken uyuduğunu görmek istemeyenler hiçbir siyasi ve idari görevi olmayan Selvi Hanımın gözlerinin dalmasında siyasi skandal arıyor. Bu ancak ikiyüzlülükle açıklanabilir.”

KAFTANCIOĞLU’NDAN İMAMOĞLU AÇIKLAMASI: ALLAH AŞKINA, TOKALAŞMAMAK NE DEMEK!

CHP’nin toplantısında en çok tartışılan görüntülerden biri de, aralarında gerginlik olduğu ileri sürülen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tokalaşmamasıydı.

Konuya dair İsmail Saymaz’a konuşan Kaftancıoğlu, “Allah aşkına, tokalaşmamak ne demek! Benim tarafımdan öyle bir şey asla olmaz”dedi.

Kaftancıoğlu, salona girerken İmamoğlu ile tokalaştığını söyledi. (Kaynak)

Kaynak: Artı Gerçek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version