Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Pele’nin ailesi Noel için hastanede bir araya geldi

Pele'nin ailesi Noel için hastanede bir araya geldi


– Brezilya’nın Sao Paulo kentindeki Albert Enstein hastanesinde kasım ayından beri kolon kanseri tedavisi gören futbol efsanesi Pele’nin ailesi dün Noel’i birlikte geçirmek için hastanede bir araya geldi. Doktorları, tüm zamanların en büyük futbolcularından biri olarak kabul edilen 82 yaşındaki Pele’nin hastalığının ilerlediğini açıklamıştı.

Pele’nin kızı Kely Nascimento cuma günü hasta yatağındaki babasına sarılırken çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı. Nascimento dün de, hastanede bulunan aile üyeleriyle çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı.

Hastalığı nedeniyle böbrek ve kalp fonksiyonları da bozulan Pele geçen yıl eylül ayında kolonunda bulunan tümör alındığından beri düzenli olarak tıbbi tedavi görüyor.

KIZI NOEL FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Pele’nin kızı Kely Nascimento, hastanede bulunan aile üyeleriyle çekilmiş bir fotoğrafı “Neredeyse hepsi. Mutlu Noeller. Minnettarlık, sevgi, beraberlik, aile. Noel’in özü. Gönderdiğiniz tüm sevgi ve ışık için hepinize teşekkür ediyoruz” notuyla paylaştı.

‘BİRLİKTE BİR GECE DAHA’

Nascimento, cuma günü de hasta yatağındaki babasına sarılırken çekilmiş bir fotoğrafı, “Burada olmaya, inanmaya ve mücadeleye devam ediyoruz. Birlikte bir gece daha” notuyla paylaşmıştı.

FUTBOLCU OĞLU DA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

1990’larda Brezilya liginde mücadele eden Santos’un kalesini koruyan Pele’nin oğlu Edinho ise dün Instagram hesabında babasının elini tutarken çekilmiş bir fotoğrafını “Baba… benim gücüm senin” notuyla paylaştı.

Brezilya’nın en önde gelen futbolcusu olan Pele, 1958, 1962 ve 1970 yıllarında Dünya Kupası’nı üç kez kaldırmış, 92 maçta 77 gol atmıştı. Brezilyalı futbolcular, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’ndaki son 16 turunda Güney Kore ile oynadıkları maçın öncesinde Pele’nin ismini ve resmini taşıyan bir poster açmıştı. (DIŞ HABERLER)


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version