Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Nihal Bengisu ile Cüneyt Özdemir arasında ‘muhaliflik’ atışması

Nihal Bengisu ile Cüneyt Özdemir arasında ‘muhaliflik’ atışması


Nihal Bengisu Karaca ile Cüneyt Özdemir arasında “muhaliflik” tartışması büyüyor. Karaca, Erdoğan destekçisine dönüşen Özdemir’e “CNN Türk’te Erdoğan dış politikası övmeye doyamadığınız yayınlarınıza bakınız, asıl fıkra orada” tepkisi gösterdi.

Cüneyt Özdemir, daha öncelerde kendisini “Ben illa Kemal Bey aday olsun demiyorum. İmamoğlu, Babacan yada başka bir isim de aday olabilir. Önemli olan 6’lı masanın iradesidir. Ama Cüneyt Özdemir gibi muhalif görünüp, radikal şekilde Kılıçdaroğlu’na düşmanlık yapanları da anlamam mümkün değil. Tuhaf” diyerek eleştiren Nihal Benjisu Karaca ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Özdemir, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu an en büyük destekçisi Nihal Bengisu Karaca! Evet, fıkra bu kadar” diye yazdı.

Karaca da Cüneyt Özdemir’e yine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Karaca, “Sayın hükümet taraftarı CNNTürk programcısı Cüneyt Özdemir. Ben 6’lı masanın iradesine saygılıyım diyorum. Buradan şaka çıkaracaksanız bence muhalif görünüp bir yandan da hükümet taraftarı CNN Türk’te Erdoğan dış politikası övmeye doyamadığınız yayınlarınıza bakınız. Asıl fıkra orada” ifadelerini kullandı.


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version