Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Motorsikletiyle kuryelik yapan KHK’lı polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti

Motorsikletiyle kuryelik yapan KHK’lı polis memuru trafik kazasında hayatını kaybetti


Ankara’da kamyonun damperinden dökülen küspe nedeniyle kayganlaşan yoldan motorsikletiyle dengesini kaybeden KHK’lı polis memuru Hasan Önal, bariyerlere çarparak hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü ise kaza yerinin 5 kilometre ilerisinde yakalandı. Moto-kurye olarak çalışan KHK’lı polis memuru Hasan Önal’ın kısa süre önce evlendiği ve eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLÜNÜ KAYBETTİ

Kaza Ankara’nın Sincan ilçesi Ayaş yolunda meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 06 AZ 5751 plakalı kamyonun damperinden yola küspe döküldü. Yola dökülen küspeyi fark etmeyen motokurye Hasan Önal (31), kayganlaşan yolda kontrolü kaybederek, bariyerlere çarptı. Kamyon sürücüsü ise yoluna devam etti. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise Hasan Önal’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Bazı sürücüler ise kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Jandarma ekipleri, yola dökülen küspeyi takip ederek, kamyon sürücüsünü olay yerinden 5 kilometre ileride yakaladı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version